WONINGASSISTENTPrecies weten hoeveel energie jouw woning verbruikt? Altijd en overal inzicht. Ook als je niet thuis bent. Dit is mogelijk met de woningassistent van 2blue. Een slimme alles-in-een meterkast die continue inzicht geeft in het energieverbruik (NOM gecertificeerd). Heel eenvoudig in een app op je telefoon.

Op je smartphone

De woningassistent vertelt precies hoeveel stroom er is opgewekt, wat de temperatuur is en of de installaties in de woning onderhoud nodig hebben. Dit kan optioneel weergegeven worden op een display in de woning of op jouw smartphone, tablet of pc. 

Plan zelf je onderhoud

Hebben de installaties in de woning onderhoud nodig? Dan geeft het systeem dat aan. Op het display of via de app op je smartphone verschijnt automatisch een melding. Via de afsprakenmodule plan je eenvoudig een servicemoment in met een monteur. Je kiest zelf de dag én het tijdstip. Klachten kunnen ook direct besproken worden via de ‘assistent on call’, een directe verbinden met het servicecentrum. 

Woning overzicht

De display van de woningassistent geeft een startscherm weer met daarop verschillende iconen. Deze iconen hebben ieder een eigen betekenis en hebben toegevoegde waarde voor zowel de bewoner als de verhurende/verkopende partij. Deze iconen geven onder andere het leefklimaat van de woning weer als ook benodigd onderhoud. Ook het rendement van de installaties wordt gewaarborgd omdat er bij disfunctioneren meteen actie wordt ondernomen. De display kan volledig op maat en naar wens van de opdrachtgever gemaakt worden.

Afsprakenmodule

De woningassistent heeft ook de mogelijkheid om bij disfunctioneren meteen actie te ondernemen met de afsprakenmodule. De afsprakenmodule wordt ingeschakeld op het moment dat een installatie onderhoud nodig heeft of als er een algemene klacht is zoals bijvoorbeeld een klemmende deur. De afspraak kan via de display worden gemaakt met de daarvoor geschikte partij welke op voorhand met de opdrachtgever is besproken. Ook via een spreekverbinding kunnen klachten of vragen gesteld worden met “assistent on call”.

Wil je meer weten?