RETOURNEREN

Na de ontvangst van het product heeft u wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd om het product terug te sturen. Deze wettelijke 14 dagen zijn bedoeld om uw aangekochte product te testen. Hieronder valt niet het product 14 dagen lang intensief gebruiken.  Na deze periode kunt u uw product(en) retourneren onder de volgende voorwaarden:

  1. Het betreffende product moet in de originele verpakking geretourneerd worden (hier mag niet op geschreven worden/zijn). Is dit niet mogelijk neem dan even contact met ons op. 
  2. Het product/de producten mogen niet beschadigd zijn.
  3. Het product niet gemonteerd of gebruik is waarbij het door hun aard onherroepelijk is vermengd met andere zaken. 

Meer informatie over het retourneren van producten kunt u hier vinden. 

Als u niet tevreden bent of u wilt het product terug sturen kunt u het beste eerst contact met ons opnemen. Wij maken dan voor u een retourformulier aan. Het betreffende pakket kunt u dan afgeven bij uw dichtstbijzijnde verzendpunt. Grote en zwarte pakketten kunnen we eventueel ook bij u ophalen.  

De kosten voor het retourneren zijn voor uzelf. Mocht u willen dat wij het pakket bij u komen halen zullen die kosten aan u doorbelast worden. De standaard verzendkosten binnen Nederland variëren tussen de € 6,50 en € 13, afhankelijk van de grootte van het pakket. Een pakket ophalen kost € 30,25.

Laagt 16

4286 LV Almkerk

T.a.v. 2blueconomy B.V. 

Doorgaans binnen 5 werkdagen. Zodra de retour is verwerkt ontvangt u het geld terug op de rekening waar ook mee is betaald.