OVER ONS

Wie zijn wij?

2blueconomy is een belangrijke innovator en trendsetter op het gebied van smart en duurzaam wonen. 2blueconomy werd in 2015 opgericht om innovatieve oplossingen te ontwikkelen in het kader van duurzaamheid, met als doel de wereld beter achterlaten dan dat we die gevonden hebben. Inmiddels zijn deze ontwikkelingen unieke handelsproducten geworden die bijdragen aan het verduurzamen en slimmer maken van nieuw- en bestaand vastgoed. 

De kern van 2blueconomy is dat alle producten die verhandelt worden eerst een proces van uitgebreid testen en ontwikkelen hebben ondergaan. Op het moment dat een product een toevoeging of wijziging nodig heeft wordt dit ontwikkeld en getest op de Campus in Almkerk. Hierdoor is het mogelijk kwaliteit en garantie te bieden met de ervaringen die er op zijn gedaan is het test en ontwikkelingsproces en zijn we er zeker van hetgeen er verkocht wordt goed functioneert.

De bedrijfsnaam, 2blueconomy, is gebaseerd op het toewerken naar een blauwe economie. Dit afgeleide van de blauwe zones op de wereld waar mensen significant ouder worden wil 2blueconomy bereiken met het oog op duurzaamheid. Een duurzame economie waar comfort op nummer 1 staat.

Arend Koekkoek
Arend Koekkoek
Sigrid Koekkoek
Johan Koekkoek