NEBIA DOUCHE

Geniet van het leven.

Douchen, wie houdt er niet van? Even een moment alleen, weg van de hectiek van het dagelijks leven. Lekker wegdromen en je lichaam laten ontspannen. Het is één van de weinige momenten waar je eigenlijk nooit genoeg van krijgt. Dat hoeft ook niet met de Nebia spa-douche. 

Ontworpen om dit de beste 10 minuten van je dag te maken.

De Nebia spa-douche is een nieuwe beleving. De 10 nauwkeurig afgestelde sproeikoppen zorgen voor een sauna gevoel om de dag heerlijk ontspannen te beginnen. Het water wordt verneveld en onthult je lichaam in een warmte stoom. Miljoenen microdruppels hydrateren je huid optimaal, en dat met minder water. 

Zorgeloos douchen

Bij het ontwerpen van de Nebia is de douche opnieuw uitgevonden. De Nebia spa-douche laat je zorgeloos genieten. Door het ingenieuze ontwerp verbruikt de douche slechts 3,7 liter water per minuut. Terwijl een traditionele douche al snel het dubbele verbruikt. Daarbij creëert de Nebia douche 10 keer zoveel wateroppervlak dan een traditionele douche. 

Verfijnd en toch krachtig

De Nebia douche past in iedere badkamer. Gemaakt van geanodiseerd roestvrij aluminium is het een echte eyecatcher. Verfijnd, en toch krachtig. 

Elke druppel telt

Bij Nebia draait alles om de ultieme douche-ervaring. Zoals je die nog nooit ervaren hebt. daar kun je voortaan nog langer van genieten. Het douchesysteem bespaart duizenden liters water per jaar. Met die besparing betaalt Nebia zich vanzelf terug. 

Bestellen

De complete Nebia set bestaat uit een in hoogte verstelbare douchekop van 65 centimeter, een magnetische handdouche, een volledige installatie-kit en reinigingsset voor eenvoudig onderhoud.

Omdat de Nebia een Amerikaanse uitvinding is, is de douche ontwikkeld voor inbouwdouches. Dit is in Nederland geen gebruikelijke vorm voor het installeren van douches, vandaar dat er een opbouwset is ontwikkeld die het mogelijk maakt de Nebia in een bestaande opbouwsituatie te monteren. 

Documentatie
Nebia Technical Specifications (EN)
Nebia 360 experience (NL)
Compatibiliteitsvereisten Nebia 2.0 (NL)
Brochure Nebia 2.0 (NL)