Nebia spa shower 2.0

€ 604,29 – € 652,49

 

De Nebia spa shower 2.0 is voorzien van gloednieuwe gepatenteerde sproeimondstukken die opnieuw zijn ontworpen voor optimale warmte, spoelen en lichaamsbedekking. De sproeiers zijn perfect gepositioneerd om het water dat in contact komt met de huid te maximaliseren waardoor deze meer gehydrateerd en verfrist blijft.

Nebia 2.0 is 29% warmer dan de Nebia 1.0, met 3x snellere druppels en 2x meer dekking dan een standaard douche, terwijl 65% water wordt bespaard.

 

Kenmerken Nebia 2.0

“One size fits all”
Er zijn maar weinig douches die zijn ontworpen om te worden gebruikt door mensen van verschillende lengtes. De Nebia Spa Shower glijdt 64 cm op en neer en past het sproeipatroon voor elk gezinslid aan, zodat het altijd precies goed aanvoelt.

Droog blijven terwijl je doorweekt raakt
De Nebia Spa Shower maakt het eenvoudig om te voorkomen dat uw haar nat wordt tijdens het douchen. Met een beweging van 45 graden kunt u de straal aanpassen en richten naar de positie die u wenst.

De wanddouche
Deze magische wanddouche heeft een vergelijkbaar gewicht en grip als een handdouche. Plaats de wanddouche in de door u gewenste hoek op de magnetische dock en gebruik deze als een bodydouche. 

Douchecabine van normale grootte

Een kleine douche van 1m x 1m tot medium 2,5m x 2,5m met een glazen deur en een kleine opening aan de bovenkant, of een volledig gesloten douche, werkt perfect met Nebia.

Ligbad met douchegordijn

Deze opstelling werkt erg goed. Zorg ervoor dat uw douchegordijn strak tegen de zijkant van uw badkuip hangt, zonder openingen aan de zijkanten. 

Tip: voeg gewichten toe aan de onderkant van het gordijn om te voorkomen dat het gaat golven.

Zeer grote douchecabine

Douchecabines die groter zijn dan 3m x 3m hebben de neiging om te leiden tot een niet-ideale Nebia ervaring omdat het te lang duurt voordat de stoom zich heeft opgebouwd. 

Inloopdouche

Een buitendouche of een douche met een grote opening, zoals een zijpaneel, leidt tot een niet-ideale Nebia-ervaring, omdat de stoom niet efficiënt kan worden opgebouwd. 

Wat heb je nodig?

Water temperatuur
Het douchewater moet minimaal 46°C kunnen bereiken

Waterdruk
Minimaal 1.4 bar

Een geschikte douche
Kijk of jouw douche geschikt is voor de Nebia hier.

15 minuten voor installatie
Houd er rekening mee dat als je je buiten Noord-Amerika bevindt, de installatie iets langer kan duren omdat er mogelijk geboord moet worden om de EU adapter kit gebruikt moet worden. 

Makkelijke installatie

We weten dat het installeren van een douche intimiderend kan lijken. Met het installeren van de Nebia douche hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Nebia 2.0 is zo ontworpen dat het gemakkelijk te installeren is, de handleiding bevat alles wat u nodig heeft voor het installatieproces. Als een stap in deze handleiding onduidelijk is, bekijk dan de installatievideo’s. Neem contact met ons op als u zich niet op uw gemak voelt bij het uitvoeren van een bepaalde stap. Voordat u begint, moet u de compatibiliteitsvereisten hebben gelezen.

WAT WORDT ER MEEGESTUURD?

Naast de Nebia Spa Shower 2.0 zelf bevat elke doos een installatiekit waarmee u de Nebia 2.0 kunt aansluiten op het sanitair van uw woning.
Let op: voor een Europese douchemengkraan is er een opbouwset benodigd, deze kunt u mee bestellen met de Nebia 2.0.

Gerelateerde producten

Nebia by Moen
Een premium douche-ervaring. Bespaard 45% water t.o.v. een traditionele douche. 

€ 277,09

Opbouwset
Heb je een Europese douche-aansluiting met een douchemengkraan, dan heb je voor de Nebia 2.0 een opbouwset nodig.

€ 48,21