NEBIA DOUCHE

Geniet van het leven.

De Nebia Spa-douche omhult je met warme stoom en spray. Met 10 nauwkeurig afgestelde sproeikoppen die het water vernevelen, levert Nebia miljoenen microdruppels om je huid veel beter te hydrateren dan gewone douches.

Ontworpen om dit de beste 10 minuten van je dag te maken.

Bij het ontwerpen van Nebia, hebben we elk aspect heroverwogen van wat een douche zou moeten zijn. Ons team van ontwerpers en ingenieurs creëerde een krachtig douchesysteem dat bij het hele gezin past, er prachtig uitziet en 10 keer zoveel wateroppervlak levert om zorgeloos te kunnen douchen. De Nebia Spa-douche bespaart 70% aan water ten opzichte van een traditionele douche.

Ziet er net zo goed uit als het voelt.

Nebia is een upgrade van vrijwel iedere badkamer. Gemaakt van geanodiseerd, roestvrij aluminium. Verfijnd maar toch sterk genoeg om de grootste families aan te kunnen.

Laat elke druppel tellen.

Nebia maakt gebruik van een geavanceerd ontwerp om een betere douche-ervaring te creëren die u duizenden liters water per jaar bespaart. Met die besparingen betaalt Nebia zichzelf binnen een paar jaar terug.

Bestellen

De complete Nebia set bestaat uit een in hoogte verstelbare douchekop van 65 centimeter, een magnetische handdouche, een volledige installatie-kit en reinigingsset voor eenvoudig onderhoud.

Omdat de Nebia een Amerikaanse uitvinding is, is de douche ontwikkeld voor inbouwdouches. Dit is in Nederland geen gebruikelijke vorm voor het installeren van douches, vandaar dat er een opbouwset is ontwikkeld die het mogelijk maakt de Nebia in een bestaande opbouwsituatie te monteren. 

Documentatie
Nebia Technical Specifications (EN)
Nebia 360 experience (NL)
Brochure 2blue neveldouche van Nebia (NL)

 

Bereken wat je kunt gaan besparen

€ 87,56 besparing per jaar

243.885 liter water besparing per jaar