Nebia by Moen

Combo (hoofddouche + wanddouche) € 277,09

De warmste douche van Nebia tot nu toe met een 2 x grotere dekking dan een standaard douche, terwijl ongeveer de helft van het water wordt bespaard.
Ook is de spray-ervaring geperfectioneerd, waardoor er druppels worden gemaakt die 4 x nauwkeuriger zijn dan van traditionele douches. Het voelt als een douche in hoge resolutie. Je moet het voelen om te geloven. Verbruik wand-, + regendouche 8 liter per minuut.

Verkrijgbaar in 4 kleuren. Chroom & wit, zwart & chroom, matzwart, nikkel. 

 

Geavanceerde spraytechnologie

De Nebia Spa Shower is zorgvuldig ontworpen voor optimale warmte, spoelen en bedekking van het lichaam en biedt een superieure douche-ervaring door verneveling, het proces waarbij water wordt opgesplitst in kleine druppeltjes

Krachtige precisie

De gepatenteerde spraytechnologie van Nebia zorgt voor het gevoel van meer water, terwijl er in feite minder wordt verbruikt. Dit betekend dat elke waterdruppel harder werkt om u schoon, verfrist en klaar voor de dag ter krijgen. 

Verstelbaar voor alle maten

Nebia by Moen heeft meer beweging dan traditionele douches. Pas de lengte aan met behulp van de verticale glijstang of regel de straalrichting door de douchekop te kantelen of de armunit te draaien.

VOORDELEN

45% waterbesparing

Als je 10 minuten doucht met een normale douche zou het 18 minuten duren om dezelfde hoeveelheid water te gebruiken als je Nebia by Moen gebruikt zonder de wanddouche, of 14 minuten om dezelfde hoeveelheid water te gebruiken met de wanddouche.

 

Spa-senstatie

In vergelijking met andere vernevel douches op de markt, zijn de druppels van Nebia kleiner, waardoor een meer meeslepende, spa-achtige senstatie ontstaat, De druppels van de Nebia reizen ook sneller, wat zorgt voor meer spoelkracht per eenheid water. 

Makkelijk zelf te installeren

In tegenstelling tot een traditioneel douchesysteem met handdouche kunt u de Nebia by Moen zelf installeren. Eenvoudige en intuïtieve ‘samenklikken’ – functies zorgen voor waterdichte afdichtingen zonder ingewikkeld sanitairgereedschap.

Bekijk hier de installatievideo

Douchecabine van normale grootte

Een kleine douche van 1m x 1m tot medium 2,5m x 2,5m met een glazen deur en een kleine opening aan de bovenkant, of een volledig gesloten douche, werkt perfect met Nebia.

Ligbad met douchegordijn

Deze opstelling werkt erg goed. Zorg ervoor dat uw douchegordijn strak tegen de zijkant van uw badkuip hangt, zonder openingen aan de zijkanten. 

Tip: voeg gewichten toe aan de onderkant van je gordijn om te voorkomen dat het gaat golven.

Zeer grote douchecabine

Douchecabines die groter zijn dan 3m x 3m hebben de neiging om te leiden tot een niet-ideale Nebia ervaring, omdat het te lang duurt voordat de stoom zich heeft opgebouwd. 

Inloopdouche

Een buitendouche of een douche met een grote opening, zoals een zijpaneel, leidt tot een niet-ideale Nebia-ervaring, omdat de stoom niet efficiënt kan worden opgebouwd. 

Wat je nodig hebt

Water temperatuur
Je douchewater moet minimaal 46° kunnen bereiken

Waterdruk
Minimaal 1.4 bar

Een geschikte douche
Kijk of jouw douche geschikt is voor de Nebia hier.

15 minuten voor installatie
Houd er rekening mee dat als u zich buiten Noord-Amerika bevindt, de installatie iets langer kan duren omdat er mogelijk geboord moet worden.

DIY montage en installatie
Nebia by Moen is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een doe-het-zelf-installatie, inclusief sanitairadapters, bevestigingsmiddelen, gereedschap en lijm.

In tegenstelling tot een traditioneel handdouchesysteem voor boven het hoofd, dat vaak duizenden euro’s kost, inclusief extra kleppen, in de muur gebouwde leidingen en een deskundige om te helpen, kun je de Nebia by Moen zelf installeren. Een voudige en intuïtieve “samenklikken”- functies zorgen voor waterdichte afdichtingen zonder ingewikkeld sanitairgereedschap. Als je een gloeilamp kunt vervangen, kun je de Nebia by Moen installeren. 

WAT WORDT ER MEEGESTUURD?

Dit is wat je in de doos zult vinden.